HENRIK VOLF

PRESSEMEDDELELSE - ALT DET DER TÅLER DAGENS LYS // HENRIK VOLF 2024
Markér tekst og “copy/paste”

Pressemeddelelse:

Alt Det Der Tåler Dagens Lys
MUSIK & FORTÆLLINGER
af Henrik Volf

Et fandenivolFsk foredrag omkring storhedsvanvid, selvironi, og om i at øve sig i at blive et godt menneske. Med alle dæmonerne inden for rækkevidde.
- Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med mine egne ord og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.

Musik & Fortællinger af Henrik Volf , tager udgangspunkt i ”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” som er titlen på Henrik Volfs anmelderroste
selvbiografi, der udkom i november 2022, og bogen skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, og med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med.
Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem hvad livet skulle byde på. Drømmen om at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie om at turde, at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selv med de udfordringer temperamentet undervejs har givet.

Denne aften byder en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det Volfske katalog gennem de sidste sidste 35 år.

Yderligere oplysninger: Henrik Volf 40891016 / www.henrikvolf.dk


facebook1     instagram     twitter
Copyright © 2024 - Henrik Volf