HENRIK VOLF

NYT
_____________________________________________________________________


18. maj 2024

Tak, Simmel
Både for interessen for maleriudstillingen, for bifaldet til koncerten om aftenen, og ikke mindst for at købe min bog. Den store interesse for min historie, hvor end jeg lander i landet, luner virkelig mit hjerte.
Tak til Musik & Event Simmel og alle de frivillige for at lægge både kræfter og energi i Henrik Volfs musik- og malericirkus. Det kræver alligevel et par hænder eller 10 for at få et sådant arrangement op at stå.
SIMMEL KONCERT kopier

Nu bliver der en sommerpause i mit maleri og musikcirkus, og næste stop er først D. 26. september 2024 i Hammerum Hallen, 7400 Herning


12. april 2024

I forbindelse med forespørgsler


11. april 2024

Nyt single udspil fra Henrik Volf

Henrik Volf - Cover - Vejen Der Hjemmefra 2024
Jeg skylder Stoffer en undskyldning!
Altså købmanden fra Lind, ham på den forkerte side af hovedvejen. Manden, der arbejdede så hårdt, at han var nødt til at tage en blunder i ny og næ, selv når han sad ved disken i sin købmandsbutik. En næsten uddød og hårdtarbejdende race.
Det udnyttede vi, os forkælede unger, og andet skravl fra Lind. Jeg har aldrig stjålet så meget slik, chokolade og vingummibamser, som jeg gjorde i den gamle købmands butik. I halvfjerdsernes Midtjylland, i Lind ved Herning. Det kunne vi ikke være bekendt.

Denne sang handler om min barndom i Lind og, hvor jeg kommer fra.
I refleksionernes tid, her i mit livs sensommer, sidder jeg tit og tænker på alt det, vi bare gjorde dengang. Meget af det kunne vi ikke være bekendt. Det indrømmer jeg den dag i dag.
Men den tid formede altså mig. En ivrig og speedsnakkende Henrik V, der heller ikke dengang var i tvivl om egne evner, uanset hvad han kastede sig over, også tyveri. Heldigvis var det en fase, som hurtigt blev afløst af piger og knallerter. Men så kom der bare fartbøder og utroskab ind over. Og jeg kan blive ved. I dag bliver der sorteret kraftigt i alle de forskellige evner, og jeg øver mig dagligt i at sige NEJ! Nej til det umoralske og til fristelser, der ikke gør noget godt for nogen. Dem ser man bedre i en moden alder.
Tilbage til de vilde ungdomsår i halvfjerdserne havde vi, os hvalpe, ikke det moralske kompas, som mange voksne sidder med i dag. Vi balderede bare afsted. Nogen faldt og slog sig, andre lærte af det. Jeg bliver ved med at lære og øver mig dagligt på at blive et bedre menneske.
Lyt her til sangen
"Vejen Der Hjemmefra", som udkommer på alverdens streamingtjenester og der, hvor du hører din musik, nu på torsdag d. 11. april 2024. Så ved du lidt om, hvor jeg kommer fra.

God fornøjelse.
Kh Henrik Volf


30. marts 2024

TAK SØNDERVIG!

Mit hjerte er FULD kærlighed og taknemmelighed. Så mange fantastiske mennesker samlet på èt sted. Nemlig Fredericia Banegaard. Lige midt i Søndervig.
Tak for bifald, bogsalg og maleri salg. Det var intet mindre end fantastisk! TAK
Tak til Thomas Hansen fra Menu for hurtig levering af rosevin og ekstra glas da vi løb tør midt på dagen.
Alting var fantastisk. TAK!

Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024- 7Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024-2Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024-1Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024 - 3Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024- 4Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024- 6Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024-9Henrik Volf - Musik & Fortællinger 2024- 5


16. marts 2024

Tusind tak, Herning!

En kæmpe stor og rungende tak til Bent Pedersen og familien for at arbejde solen sort, både før, under og efter mit efterhånden ret så omfattende maleri- og koncertcirkus.
Tak til alle jer, der kom, så, lyttede og ikke mindst klappede under koncerten i aften på DGI-Herning. Det var en fuldstændig fantastisk og rørende dag for mig. Folk lyttede virkelig og tog imod min historie. Tak til jer, der købte malerier og bøger. I er med til at gøre mit maleri-eventyr ENDNU mere eventyrligt.
En kæmpe tak til Henrik Bank fra Dansk Musiker Forbund Herning, Heidi Offersen fra DGI HUSET HERNING og Bent Clemen Pedersen fra Senior klubben i DGI for muligheden.
Igen; Tak for en fabelagtig dag og aften.

Henrik Volf Koncert DGI 2024-2Henrik Volf Koncert DGI 2024Henrik Volf Koncert DGI 2024-1


2. marts 2024

Tak for i dag og i aften Aulum
Vores fælles koncept, Jens Andersen og jeg - Vejen Til Et Bedre Menneske - foredrag omkring vores vej igennem livet, gik rent ind hos publikum.
Ærlighed ud over alle grænser.

Tak til Hotel Aulum Kro for en fantastisk wienerschnitzel
Jeg kan varmt anbefale dette spisested.
Og specielt tak til Jenno’s Galleri for at bane vejen til dette hyggelige sted.
Det VAR pisse hyggeligt.

Nu fortsætter mit maleri og musikcirkus, og næste stop er:
DGI-Huset Herning d. 16. marts 202410. februar 2024

Tak, Gårde.
Både for interessen for maleriudstillingen, men ikke mindst for bifaldet til koncerten om aftenen, og for at købe min bog. Den store interesse for min historie, hvor end jeg lander i landet, luner virkelig mit hjerte.
Tak til Allan Spicker og alle de frivillige for at lægge både kræfter og energi i Henrik Volfs musik- og malericirkus. Det kræver alligevel et par hænder eller 10 for at få et sådant arrangement op at stå.
Og selvfølgelig, tak for omtalen til Peder News fra Localnews.dk.

Nu fortsætter mit maleri og musikcirkus, og næste stop er:
Aulum Kro & Hotel d. 3. marts 2024.

FB - Banner - Gårde

22. januar 2024

En rigtig sød artikel omkring kunst og kultur i Stadil❤️

IMG_3707
En rigtig sød artikel omkring kunst og kultur i Stadil❤️

STADIL OMFAVNEDE KUNSTEN OG KULTUREN

En kold og blæsende januardag blev forvandlet til en hjertevarm og mindeværdig oplevelse foran de mange mennesker, der i lørdags samledes i det lille hyggelige forsamlingshus i Stadil i det vestlige Jylland. Dagens hovedperson var musiker og kunstner Henrik Volf

Af Anne Bentre Foldrup

Lokale kunstelskere og musikentusiaster var alle inviteret til en kulturel lørdag i byens forsamlingshus. Et smukt og fint gammelt hus i hjertet af Stadil. Et hus man blev glad af, blot ved at kigge indenfor. Et hus, der kom til sin rette denne lørdag i januar, hvor husets fyldtes med kultur. En flot kunstudstilling og en fantastisk koncert.
Bag arrangementet var de frivillige stærke kræfter i Stadils Forsamlingshus og her er navne som Else Jeppesen, Erik Jepsen og Jytte Jensen værd at nævne. Borgere som skænker den lille by et utal af frivillige timer og var med til at dette arrangement blev til virkelighed.
Sammen havde de indbudt kunstner og musiker Henrik Volf for at give byen en dag med kultur.
Den speedsnakkende midtjyde som nu ikke kun deler gavmildt ud af sin musik, men også af sin historie, som trækker tråde helt ud til det vestlige Jylland.
Henrik Volf tager udgangspunkt i sin selvbiografi ”Alt det der tåler dagens lys”, som han udkom med tilbage i 2022. Men det stopper ikke der. Han har mere at byde på – og dem, der kom forbi det lille hyggelige velbevarede forsamlingshus, kunne nyde malerier fra netop Henrik Volfs hånd.

EN ÆGTE VOLF
Eftermiddagstimerne gik med at nyde malerier og et glas, alt imens man kunne få et par ord fra kunstneren selv, og den mulighed var der mange, der tog imod. Der blev snakket, vurderet, grint og handlet. Flere af gæsterne viste stor interesse for at få en ægte Volf med sig hjem.
Da eftermiddag blev til aften, spredte en duft sig i huset. En duft af hygge. I køkkenet sørgede Else Jeppesen for at alle sultne munde kunne få sig et lækkert måltid. Duften af tarteletter solgte madbilletterne helt af sig selv.
Nye gæster kom til – andre kom igen.
En times hygge ved bordene i stearinlysets skær. Snakken gik i det lille samfund. Her vil man hinanden. Det betyder noget, at man har det her. Fællesskabet i det lille samfund. At man er sammen om noget. At nogen sørger for at der sker noget – og i de fine lokaler byen har, er det ikke svært.

HISTORIER KRYDDERIER
Efter at have nydt både kunstudstilling og det lækre måltid, samledes alle om rundbordene i det hyggelige forsamlingshus. Her blev gæsterne mødt af Henrik Volf selv, der denne gang bevægede sig fra kunsten over til musikken.
Historierne tog fat. Henrik Volf har i mange år levet af musikken, men i denne særlige sammensætning, er man solo på scenen, men nu med både guitar og selvbiografi.
Publikum tog imod. De lyttede. De afventede. De smilte og lo. Der kom både fortællinger og sange som gav anledning til eftertænksomhed. Henrik Volf bød på både hjertevarme anekdoter og kærlige ord til og om de mange mennesker, der har gjort en forskel i hans liv.
Dagens gæster blev underholdt i to sæt, og både de helt unge og de ældre borgere, der valgte at være sammen om netop denne oplevelse, fik vist alle noget med hjem. Der blev delt smil og grin. Ingen var i tvivl. Dagen blev til nye minder i det gamle hus.

STORE KRÆFTER I LILLE BY
Denne kunst & musik dag er et bevis på, hvor meget vilje og fællesskab, der kan findes i de små samfund. At Henrik Volf formåede, at forvandle et lille forsamlingshus til et mekka for kunst og musik, og deltagerne gik derfra med en oplevelse, det ved de fleste, der har oplevet ham, at han kan, men det kræver lokale stærke kræfter, der byder ind med frivilligt hjerteblod.
Kunstner Henrik Volf viste alle, at kunst og musik kan noget – men rammerne, de blev skabt af dem der bor i Stadil.
Det at skabe forbindelser og bringe mennesker sammen, det handler nemlig om dem, der bor der - uanset hvor lille eller stor en by er.
1. janaur 2024

"Nyt" single-udspil på alle streaming-tjenester kl. 01.00 d. 1 janaur 2024.

“ Nostalgi betyder noget i retning af:
Sentimental eller vemodig længsel efter en svunden tid” 


“Nyt” single udspil fra Henrik Volf ser dagens lys d. 1. januar kl. 01.00.
Måske er det bare tiden lige nu? Måske er det bare tiden der forsvandt?  Måske er jeg bare ramt af tiden? - Jeg graver i hvert fald ihærdigt i minderne og i tiden som forsvandt, fortæller Henrik Volf, som understreger, at det på ingen måde i negativ forstand. - Slet ikke. Men ind imellem den travle nutid og hverdag, så dukker en gammel historie og sang op i mit hoved. Fra en svunden tid. Og den her sang, satte sig fast. Jeg kunne slet ikke slippe den igen og nu har den fået et nyt liv, lyder det…

Venter Du Stadig
Det meste af december har Henrik Volf arbejdet med at få sangen klar til release d. 1. januar 2024 på alverdens streamingtjenester. Der er særligt blevet kræset omkring den oprindelige 80’er lyd, som prægede netop det årti. Dette gælder særligt for den tilhørende video til sangen, som Volf har taget direkte ud  fra MTV’s tidsånd, hvor den unge Volf, på lige fod med alle andre unge musikere, sad nat efter nat og åd den populære tv-station råt for usødet.

Et vink med en 80er vognstang
  - Den tid vil jeg gerne genskabe. Specielt med videoen, hvor alle tricks og effekter fra den gang, er taget i brug, fortæller Volf og understreger, at teksten stadig står som dengang.
- Det er kun selve musikken, hvor Kasper Viinberg fra Komo Studie har siddet ved knapperne, som har taget en drejning. Budskabet er stadig det samme, en på én måde en total naiv og ungdommelig sang og tekst, revet ud af et bristet 21-årigt hjerte, som i den grad rimer på smerte. Sødt og uskyldigt dengang, og som faktisk banede vejen til min første pladekontrakt. 

40-års jubilæum
I 2024 er det så 40 år siden, at denne sang så dagens lys første gang, da Henrik Volf og bandet Crew, indspillede sangen på et kassettebånd i en kælder på Sjællandsgade i Herning.
Bandet bestod den gang bestod af:
Finn Kjær Andersen på keyboard, Søren Lambæk på bas, Gert Andersen på guitar, Palle Persson på akustisk guitar, Lennart Thomsen på trommer, Ole Lindberg på kor, og Henrik Volf på vokal.
  - 40 år rimer på jubilæum.  Af samme grund får den sang nu en ny chance. I en moden alder og en spritny udgave. Og jeg synes at dens budskab omkring hjerte, smerte og længsel holder endnu. Ikke mindst med producer Kasper Viinberg bag knapperne, fortæller Volf, som selv er stolt over hvordan det gamle nummer anno 2024 lyder.

Tekst & musik: Henrik Volf
Udgiver: (c) VMP Records 2024
Indspillet november-december 2023 i VMP Studie
Mix & mastering af Kasper Viinberg, Komo Studie, Herning
Vox & keys: Henrik Volf
Guitar & keys: Kasper Viinberg31. oktober 2023

Fantastisk anmeldelse af Jan Sand fra Salling Avis.
Læs artiklen her:
https://www.ditsalling.dk/artikel/83662114-6e80-4966-816c-384e7ee67b29/
Henrik Volf - Alt Det Der Tåler Dagens Lys - anmelddelse - Salling Avis


27. oktober 2023


En fantastisk aften i Jebjerg Sports & Eventcenter

En helt igennem fantastisk aften i Jebjerg Sports & Kulturcenter med godt og vel 200 fremmødte publikummer, til Henrik Volfs - Alt Det Der Tåler Dagens Lys Show 2023.
Showet forlænges ind nu langt ind i 2024, - shows bliver løbende opdateret her på siden.

Henrik Volf Solo i Sport og Eventcenter Jebjerg 27, Oktober 2023_11
Foto : Jan Sand
Solo Henrik Volf i Sport og Eventcenter Jebjerg 27, Oktober 2023_12
Foto : Jan Sand
Solo Henrik Volf i Sport og Eventcenter Jebjerg 27, Oktober 2023_7
Foto : Jan Sand
Henrik Volf Solo i Sport og Eventcenter Jebjerg 27, Oktober 2023_14
Foto : Jan Sand
25. august 2023

Henrik Volf - Selvbiografi - Mofibo

Henrik Volfs anmelderroste selvbiografi er nu at finde på Mofibo.
Helt nøjagtigt fra i dag fredag d. 25. august kan du finde og lytte til selvbiografien Alt Det Der Tåler Dagens Lys af Henrik Volf. Selvfølgelig læst op af ham selv, og med helt nye historer og med 16 sange fra det Volfske katalog.
Så er du til til lydbøger, og allerede har adgang til Mofibo, kunne det være fantastisk, hvis du ville gå ind på:
LINK og trykke på hjertet ❤️ ud for bogen - .... Så gemmer du nemlig bogen på din boghylde.
Er du ikke medlem, kan du få en gratis prøveperiode og gøre det samme. Du skal bare følge og trykke på hjertet
❤️3. august 2023

Henrik Volf - Musik & foredrag kopier
Alt Det Der Tåler Dagens Lys
MUSIK & FOREDRAG
- om at overleve . . .


Et fandenivolFsk foredrag omkring storhedsvanvid, selvironi, og om i at øve sig i at blive et godt menneske. Med alle dæmonerne inden for rækkevidde.
- Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med mine egne ord og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.

”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” er titlen på Henrik Volfs
anmelderroste selvbiografi, der udkom i november 2022, og bogen skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, og med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med.
Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem hvad livet skulle byde på. Drømmen om at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie om at turde, at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selv med de udfordringer temperamentet undervejs har givet.

Denne aften byder en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det Volfske katalog gennem de sidste sidste 35 år.

Booking: Henrik Volf 40891016 / www.henrikvolf.dk
Video :
2022/2023 show
Anmeldelse af show 2022/23

Pressemeddelelse - Henrik Volf - Musik & foredrag kopier 2

Anmeldelse af Henrik Volfs selbiografi - Alt Det Der Tåler Dagens Lys - Herning Folkeblad - 12. november 2022

Anmeldelse af Henrik Volfs selbiografi Alt Det Der Tåler Dagens Lys - Bog - Herning Folkeblad


7. november 2022


Bog-udgivelse // November 2022

ALT DET DER TÅLER DAGENS LYS

Pressefoto 2022 - Henrik Volf - "De t Der Tåler  Dagens Lys"

ALT DET DER TÅLER DAGENS LYS
En selvbiografi af Henrik Volf

- Jeg har, de sidste 3 år, skrevet på en historie. Min helt egen historie. Til skræk og advarsel, og forhåbentlig et lille grin og
en lille tåre i ny og næ. Undervejs, fortæller Henrik Volf.

- Og det er en ordentlig krabat, som man siger i den her branche. Forfatter-branchen. Om jeg har gjort mig fortjent til denne titel, forfatter. Det vil jeg lade dig om at bestemme. Du som måske vil læse min historie. Her er den i hvert fald.

Bogen som udkommer mandag d. 14. november, er skrevet af Henrik Volf. Med egne ord og fortællinger.
Historien skildrer først og fremmest en evig kamp om at erobre verden, uanset hvad det koster. Med de talenter og dæmoner man nu er skabt med. Her manøvrerer Volf i en verden, og går på line imellem dét at blive en af
Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trækker i en helt anden retning. Det er samtidig en historie om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind mellem spænder ben. Og så handler bogen i den grad om en ubetinget kærlighed til livet, en overdrevet tro på egne evner, og ikke mindst, om at sætte sin succes inden for rækkevidde.

Facts/info:

HENRIK VOLF
Alt Det Der Tåler Dagens Lys
MIN HISTORIE

© VMP Forlag

1. udgave, 1. oplag.
ISBN 978-87-974167-0-9

512 sider hardcover bog

Forsidefoto: Arne Stenstrup Hansen
Bagside fotos: Private fotos
Fotos i bog: Se billedtekster
Korrektur: Tjerry Korrektur
Grafisk tilrettelægning: Henrik Volf
Bogen er trykt hos: Green Grafic ApS, Ikast

En speciel tak til Herning Folkeblad, for tilladelse til at bruge fotos og artikler

>> KLIK HER FOR YDERLIGERE INFORMATION <<

© VMP Forlag - 40891016

Henrik Volfs selvbiografi


2. juni 2022


Har i foråret 2022 turneret rundt med ham, Den Mentale Kriger Kim Boye. En fantastisk mand med en fantastisk historie, og en oplevelse, som fortsætter hen over sommeren og året ud.

IMG_7454

IMG_7575

IMG_7582

4. maj 2022

Jeg står på scenen sammen med ham nu på torsdag. Kulturcenter Skive D. 5. maj kl. 19.00

IMG_6215

IMG_6218

IMG_6217

IMG_6216
Link til begivenhed:
IMG_6215
10. marts 2022
Henrik Volf - Streaming Koncert for Ukraine - Facebook

JEG KAN IKKE LÆNGERE LADE SOM INGENTING

Set i lyset af hvad der lige nu sker i Ukraine. Så har jeg tænkt mig at gøre noget. Noget at det jeg kan og gør. Nemlig spille en sang eller flere. For jeg magter ikke at sidde med hænderne i skødet længere.
Derfor laver jeg en Live Stream Koncert her på min Facebook side, - Henrik Volf Original Musik, som løber af stablen nu på onsdag d. 16. marts kl. 20.00. Der bliver egne sange og fortællinger fra mit efterhånden ret så lange musikliv. Der kommer et Mobilepay nr. op, hvor du/I kan donerer, og beløbet går ubeskåret til Hjælp Ukraine. Hvordan det rent praktisk bliver muligt, vender jeg tilbage med. Indtil videre, spred gerne budskabet, og lad os få så mange som muligt med.
Mange hilsner
Henrik Volf

>LINK TIL BEGIVENHED<

December 2022

Pressemeddelse Volf Solo 2022 kopier

HENRIK VOLF - SOLO OG HELT ALENE PÅ SCENEN

Henrik Volf, kendt fra Volf Duo og ikke mindst Volf Band, drager nu ud på en længe ventet solo tur. Helt alene på scenen, med sine egne sange og covers fra de de sidste 30 år. Stadig med det fanden-i-Volfske storhedsvanvid, godt krydret med en ordentlig spandfuld selvironi, som har præget de forskellige shows siden starten af karrieren. Men nu også med et drys voksne historier, om hans lange liv på landevejen, og ikke mindst hans måde at takle de forskellige kriser og hug livet ind i mellem giver. Alt sammen krydret med et hav af covers fra tiden der er gået.

Henrik Volf har udgivet alt 142 sange som komponist & tekstforfatter, fordelt over 42 udgivelser i tiden 1984 til 2021. Enten som single, EP eller album, og siden 2009 som digitalt medie. Der er garanti for et kæmpe ego, men lige så meget ærlighed og kærlighed, når Danmarks ældste teenager entrerer scenen.

SANGEN: TID

Officiel Video- Henrik Volf TID 2022

SANGEN: HVORFOR

HVORFOR - HENRIK VOLF

SANGEN FRU JENSEN

FRU JENSEN

facebook1     instagram     twitter
Copyright © 2024 - Henrik Volf